El Bacalla. Receptes, consells i historia

Autor: FABREGA, JAUME

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

El Bacalla. Receptes, consells i historia

El Bacalla. Receptes, consells i historia

16,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
02/11/2021
Colección:
REBOST I CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres …

Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla. I amb informacions addicionals sobre lÕorigen i la historia de la recepta, variants, etc. Tamb? coneixereu el que cal saber sobre aquest peix salat: on es pesca i com es tracta, com cal escollir-lo, remullar-lo i cuinar-lo. Bullit, a la brasa, fregit, guisat, cru, marinat, hi trobarem receptes per a tots els gustos i ocasions, per tal que els secrets de la seva cuina no seÕns resisteixin. Aquest llibre no ?s solament un receptari molt ?til, per tenir a la cuina, sin? tamb? un llibre de lectura, amb curiositats i histories, a vegades sorprenents, relacionades amb el m?n i la cultura del bacalla.
Leer más

Más libros de FABREGA, JAUME

Todos los libros de FABREGA, JAUME

Más información del libro

El Bacalla. Receptes, consells i historia

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-17116-46-0
EAN:
9788417116460
Nº páginas:
0
Colección:
REBOST I CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
145 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar